Vizija uspeha

Dinamičan tim profesionalaca i entuzijasta odlučio je 2003. godine da smelo sledi svoju viziju budućnosti i zajedničkim snagama osnovao RUDNAP Group. Sa svakim novim izazovom i preprekom, postajali smo samo istrajniji i odlučniji u svojim namerama da RUDNAP Group pozicioniramo kao uspešnog i odgovornog partnera svih sa kojima sarađujemo, lokalnih zajednica i društva u celini. Želeli smo da omogućimo da se zaposleni, koji predstavljaju našu najveću vrednost, osećaju kao jedinstveni deo tima, i da zajedno kroz rad u sistemu ostvare sve zacrtane ciljeve koristeći stvaralački rad, entuzijazam i kreativni način razmišljanja. S ponosom mogu da kažem da smo u tome i uspeli.

"Imperativ za našu kompaniju je da postavlja standarde, premašuje očekivanja i konstantno održava i unapređuje rast i razvoj"

Kombinacija preduzetničkog duha, bogatog iskustva i resursa kojim raspolažemo omogućava nam da ispred sebe uvek postavljamo najviše standarde poslovanja. Naš uspeh zasniva se ne samo na entuzijazmu naših ljudi i snazi sistema, već i na posvećenosti i fleksibilnosti, što nam omogućava da obezbeđujemo proizvode i usluge najboljeg kvaliteta.

Usmereni ka dugoročnom razvoju, posebnu pažnju posvećujemo ulaganju u ljudske resurse i otvaranju perspektive za razvoj karijere naših zaposlenih. Imidž kompanije stvaramo odgovornim poslovanjem i partnerstvima sa lokalnom zajednicom, jer smo uvereni da društvo treba da ima koristi od velikih i odgovornih kompanija, koje doprinose promenama i napretku.

Jedno od velikih zadovoljstava u vođenju ove, po mnogo čemu posebne kompanije je to što možemo da stanemo iza svake dobre ideje. Posvećenost za nas znači da ćemo uvek otići korak dalje kako bismo ostvarili sve zacrtane ciljeve. Možete računati da smo uvek orijentisani ka onome što je najvažnije – ka vama i zajednicama u kojima poslujemo!


Vojin Lazarević
Predsednik Nadzornog odbora
RUDNAP Group